Šiuo metu rengiamas ES SF remiamas projektas „Skaitmeninio ugdymo turinio kūrimas ir diegimas“, kurio viena iš veiklų skirta skaitmeniniam ugdymo turiniui atnaujinti, kurti ar adaptuoti.

← Grįžti į sąrašą

Naujiena

2018-03-27 13:41 | Šaltinis: Ugdymo sodas

Atnaujinant ugdymo turinį,  planuojama kurti naujas skaitmenines mokymo priemones arba tobulinti esamas. Šiuo metu rengiamas ES SF remiamas projektas „Skaitmeninio ugdymo turinio kūrimas ir diegimas“, kurio viena iš veiklų skirta  skaitmeniniam ugdymo turiniui atnaujinti, kurti ar adaptuoti.

Kviečiame bendradarbiauti ir kartu nuspręsti, kokie skaitmeniniai mokymo ištekliai geriausiai atlieptų mokytojų ir mokinių lūkesčius ir poreikius.

Prašytume užpildyti anketą apie Ugdymo plėtotės centro įgyvendintuose ES SF projektuose sukurtas skaitmenines mokymo priemones (SMP) ir pasiūlyti, ką naujo reikėtų sukurti.  Būtume dėkingi, kad informaciją iš visų dalykų mokytojų surinktų ir anketą užpildytų vienas žmogus.

Užtikriname, kad nei pildžiusio asmens vardas, nei mokyklos pavadinimas niekur  minima. Informacija bus naudojama tik kaip argumentai, tobulinant jau sukurtas, ar kuriant naujas skaitmenines mokymo priemones.

Anketą rasite čia..

 Prašytume anketą užpildyti iki 2018 metų balandžio 30 d.

...

{{news.createdOn | date:'yyyy-MM-dd HH:mm'}} | Raktažodžiai: {{keyword.name}}; | Šaltinis: {{news.sourceName}} Ugdymo sodas

| Ištrinti